Jaká vína vybrat k huse?
Při sklence vína přečtete za: 5 min

Přátelé, tento víkend se neobejde bez pečené husy a červeného zelí. Poradíme vám, jaká vína vybrat, aby byl tento sváteční oběd gastronomickým zážitkem. 

Pokud máte červené zelí raději sladší a přidáváte do něj jablka, rozinky, skořici nebo švestky, pak bude víno
SUSÚ SUSUMANIELLO IGP SALENTO výbornou volbou. Intenzivní, komplexní a jemné aroma se silnými tóny červených bobulí a koření, se v tomto skvělém víně výborně kombinuje s jeho jemnou, svěží, vyváženou a intenzivní chutí. 

A jestli jste milovníci spíše kyselého zelí, pak doporučujeme víno EDMIDA NERI IGT VENEZIA GIULIA v jehož vůni najdete ovoce s náznakem malin a borůvek.

 

A jako digestiv samozřejmě doporučujeme grappu, přejeme dobrou chuť.

Další aktuality

Pondělí 28. září ZAVŘENO
Pátek a sobota otevřeno do 22 hodin
Podívejte se na všechny aktuality